dr. Galgóczi Gergely, LL.M

Szabálytalansági eljárás / Közbeszerzési pályázatok

Szakmai Pályafutás

Mivel szakmai érdeklődésem homlokterében a vállalati működés pénzügyi relációi finanszírozási vonatkozásai tartoztak, annak is egy speciális területére, a pályázati finanszírozásra szakosodtam.

Számos, különböző méretű vállalattal való együttműködésem során ugyanis azt tapasztaltam, hogy a pályázati pénzek megszerzése mellett legalább olyan fontos a pályázatok sikeres technikai végigvitele, ami a feltétele a pályázati pénzek vállalati körben maradásának.

A sikertelen projekt ellenben az alapját képezheti a finanszírozás abbamaradásának, esetenként a pályázati pénzek visszafizetésének a kockázatás is magában hordozva.

Szakmai sikereimet az ilyen kockázatok minimalizálásában értem el.

Egyetemi tanulmányok

  • LLB, Rotterdam School of Management, Erasmus University
  • BS, engineering, Technical University of Denmark
  • LLB, Rotterdam School of Management, Erasmus University

Leadership, Membership & Honors

  • American Bar Association, Member
  • 21st Judicial District Bar, Member
  • Forsyth County Bar Association, Member

A pályázati szakértés és a szabálytalansági eljárások vállalati területei azért izgalmasak a számomra, mert egy ilyen munkában egyértelmű az eredményesség. Aki jól végzi a munkáját, annak gyümölcse a szabálytalansági eljárások megszűnése, ami a legtöbb esetben hatalmas kihívást jelent ugyan, de megfelelő gyakorlattal elérhető. Aki azonban ennek a területnek nem szakértője, magas kockázatot jelenthet a finanszírozott számára.

dr. Galgóczi Gergely, LL.M legjellemzőbb tulajdonsága a felkészültség és a szakértelem, ami magasszintű eredményorientáltsággal párosul.

Pályázatok

A pályázati rendszer – természeténél fogva – úgy lett kialakítva, hogy azok élvezhessék az előnyeit, akik képesek egy adott struktúrába integrálódva dolgozni. A struktúra finanszírozói oldalról a kontrollal és az ellenőrizhetőséggel egyenértékű, míg finanszírozotti oldalról leginkább bürokráciának hat. Akármi is valójában, nem csupán a játékszabályok ismerete, hanem a felek működési mechanizmusainak támogatása a mindkét fél számára sikeres megvalósulás kritériuma. Minél korábban vesz igénybe egy vállalat szakértőt, annál könnyebben abszolvál egy pályázati projektet.

Szakterületi Jártasság

SZABÁLYTALANSÁGI ELJÁRÁS 95%
PÁLYÁZATI SZAKÉRTÉS 91%